Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Musikgudstjeneste Homå Kirke

APR
05

AFLYST - Musikgudstjeneste Homå Kirke


Søndag d. 5. april 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Maria Behrenthz

Musikgudstjeneste i Homå Kirke

Søndag den 5. april (palmesøndag) kl. 15

Så er det tid til en anderledes gudstjeneste, hvor der giver mere plads til musik og sang i Homå kirke; nemlig en Musikgudstjeneste med Djurs Kammerkor 5. april kl. 15.

Djurs Kammerkor, under ledelse af dirigent Brian Stenger Poulsen, vil opføre Erling Lindgrens fantastiske oratorium: ”På vinger af håb”. Værket har tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen – og teksten er skrevet over Jesu ord på korset.                                                                                                                         Erling Lindgrens iørefaldende musik og Lisbeth Smedegaards dejlige tekster smelter flot sammen i dette værk, der både er lytte venligt og gribende. Undervejs deltager publikum ved at synge med

på et par salmer, og vi indleder gudstjensten med, at alle lærer disse salmer.  Sognepræsten vil også medvirke med tekst, bøn og velsignelse.  

Djurs Kammerkor er et seriøst arbejdende kor, der prioriterer god stemning og arbejdsom-hed. Koret synger fortrinsvis klassisk musik, men bevæger sig indenfor alle genrer.      Koret holder jævnligt koncert på Djursland, Mols og resten af det østjyske, men har også holdt koncerter i andre dele af landet og i udlandet.

Dirigent er Brian Stenger Poulsen  

 

Vel mødt til dejlig sang og musik i Homå Kirke.